Úvodní stránka

27

Konec školního roku a změny, které se povedly uskutečnit

vydáno: 2021-06-30 05:40:14

Na začátku týdne jsem řekl, že udělám na webu velké změny, což se i v nějaké míře vyplnilo. Dnes bych se na ně podíval a naplánoval si věci, které bych chtěl zvládnout do konce roku 2021. :)

V dřívějším článku jsem měl šest bodů, které chci do konce roku splnit. Nejprve bych se tedy podíval na úspěšnost. :)
  1. Vylepšení profilů – -Z- (napůl)
  2. – Tady jsem asi tak trochu neobstál. Web je sice nyní vybaven pamatováčkem na přihlášení, ale nicméně aktivitu nemám, lepší editor také nemám a upřímně – na tento bod jsem se tak nějak vykašlal. O:)
  3. Nová diskuse – -L
  4. – Zde jsem myslím svou úlohu splnil. Mám novou diskusi závislou na databázi s automatickým obnovováním, limitem zpráv a se zapamatováním barvy. Dá se vytvořit vlastní diskuse (zatím s omezenými možnostmi) a je funkční administrace s mazáním zpráv, předávání blokací, odblokováním a předáním dočasného správce. Správci diskusí jsou zatím čtyři a odvádí skvělou práci. :->
  5. Nový poradní systém – -L
  6. – I u tohoto bodu mohu prohlásit, že je splněný, předělal jsem vzhled poradny, nové odpovědi jsou nahoře, administrace i celý systém je napojen na databázi a nově tam i funguje nový značkovací jazyk. :)
  7. Články – -L
  8. – U tohoto bodu si myslím, že funguje docela dobře. Sice ho tolik uživatelů nepoužívá, což je docela škoda, ale můžete vidět editační systém článků a vidět své vydané a nevydané články. :3
  9. JavaScript – /-L
  10. – Toto je myslím jediný bod, kterému jsem se vůbec nevěnoval… ale studuji ho, každý den, určitě se máte na co těšit!
  11. Soukromé zprávy – -L
  12. – Asi nejnáročnější bod celého programování jsem splodil myslím v docela dobré kvalitě. Jde posílat soukromé zprávy všem uživatelům, je tam našeptávač uživatelů, díky kterému můžete snáz vyhledat jméno, a jde tam přednastavit příjemce. Systém dokáže rozpoznat zprávy od Vás nebo zprávy od někoho jiného, a zbarvit je do krásných barviček.
:->
A nyní k plánům do Vánoc:
  1. Vylepšování… tak nějak všeho

  2. Na webu je spousta věcí, které je potřeba dořešit. Je tu sekce Info, která potřebuje updatnout text, mám tu sekce, které jsou zatím funkční, ale nikdo je nepoužívá…
  3. Obrázky

  4. Na webu jsem před nedávnem zavedl funkci obrázky, která tedy sklidila takový úspěch, že nevidím obrázky žádné. Zatím se na nic využít nedají, ale brzy půjdou sdílet mezi sebou a nebo půjdou jako fotka ke článku – Což už funguje. :-D
  5. JavaScript – nové hry, nové funkce

  6. Jelikož teď hodně studuju JavaScript, tak bych mohl zkusit vytvořit další výtvory, které budou pomocí JavaScriptu, plus ještě nějaké funkce, které jsou do webu potřeba. :-)
  7. Uživatelské profily

  8. Chtěl bych udělat profilové obrázky, zjistit poslední aktivitu uživatele a podle toho je třídit nějakou věcí mezi aktivní a neaktivní. Pak bych ještě vymyslel nějaký lepší editor profilů, protože takhle to nevypadá nic moc, ale zatím to stačí! :) – Toto asi stále trvá. :)

    Napsal Hogo.