Úvodní stránka

3

Co s webem dál?

vydáno: 2021-06-01 06:26:18

Zdravím vás u tohoto lehce informačního článku, kde si ukážeme, co plánuji na příští tvorbu webu. :)
  1. Vylepšení profilů

  2. Chtěl bych udělat profilové obrázky, zjistit poslední aktivitu uživatele a podle toho je třídit nějakou věcí mezi aktivní a neaktivní.
    Pak bych ještě vymyslel nějaký lepší editor profilů, protože takhle to nevypadá nic moc, ale zatím to stačí! :)
  3. Nová diskuse

  4. Docela rád bych uvedl do chodu i novou diskusi, která bude závislá na databázi a zprávy se budou odesílat nahoru, a nebude se automaticky mazat (ale někdy se vymazat třeba může…). V nové diskusi by si měla jít navolit barva, systém by si barvu měl zapamatovat a mohli by jste jí kdykoliv měnit.HOTOVO!
  5. Nový poradní systém

  6. Poradna nyní běží na bázi textového souboru, i to bych chtěl změnit, aby poradna úspěšně komunikovala z databází. :-) Taky bych chtěl udělat zobrazování korunek a zobrazení odpovídajícího… asi na to udělám nějaké spešl boxíky… :->
  7. Články

  8. Krom věcí jako jsou diskuse, poradna nebo uživatelé, je tu taky – uživatelům dost neznámá – sekce články, ve které můžete napsat nějaký článek o jakž takž všem. :-D Skoro nikdo ale tuto možnost nevyužívá, protože je 1. hodně zastaralá (ještě jsem jí nijak moc nevylepšoval) 2. Ne tak zajímavá (nikdo tam nepíše, tudíž není co číst, a lidé sami od sebe nechtějí nic psát… zatím). Chtěl bych nasadit článkům úplně nový vzhled, možnosti dál se článkem pracovat a vidět své vydané (nebo nevydané) články. HOTOVO!
  9. JavaScript…?

  10. Krom dalších věcí, které potřebují nějak dodělat, stránce chybí nějaký JavaScript. Proto tedy budu dělat nějaké efekty JavaScriptem, budu zkoušet různé věci a tak dále. :)
  11. Soukromé zprávy…?

  12. Krom dalších věcí jsou tu taky soukromé zprávy, které bych také rád udělal, ale zatím ještě ani nevím, jak bych to programoval. :-> Hotovo!
To by byl můj plán do konce tohoto roku, takže snad všechno půjde jak má… To by bylo do tohoto článku všechno, doufám, že se vám líbil a mějte se hezky. :) A samozřejmě všechno nejlepší ke dni dětí! ;-)

Napsal Hogo.